LLISTES DE NAIXEMENT

llistesnaixementslider

 

COM FUNCIONA?

Vosaltres seleccionareu els productes de la botiga que us agradaria per donar la benvinguda pel vostre nadó. No hi ha mínims. Us assessorarem en la sel·lecció dels productes, resoldrem qualsevol dubte…

Us enviarem mitjançant correu electrònic un arxiu amb la llista de naixement definitiva on trobareu fotografies, informació i preu de cada producte. Aquest arxiu el podreu enviar a qui volgueu. Els vostres familiars i amics podran passar per la botiga i escollir el producte.

A més a més a Són La Pera oferim la possibilitat de deixar el producte a la botiga per tal que els passeu a recollir vosaltres mateix o emportar-s’ho per entregar-ho personalment.

Durant tot el procés de la llista hi ha una comunicació directa amb els propietaris d’aquesta, informant en tot moment de qualsevol canvi, modificació o estat de la llista de naixement.

La vostra llista de naixement caducarà 30 dies després del naixement del nadó.

Els articles de roba i petits complements afegits a la llista no accepten devolució, és a dir, s’hauran d’abonar abans de caducar la llista en cas de no ser adquirits per cap amic o familiar.

Els articles que s’hagin de demanar específicament per a vosaltres s’efectuarà la comanda al proveïdor un cop algú hagi fet la paga i senyal d’aquest.

A la llista de naixement podeu incloure qualsevol producte tenint en compte aquestes condicions:

  • La vostra llista de naixement caducarà 30 dies després del naixement del nadó.
  • Els articles de roba i petits complements afegits a la llista no accepten devolució, és a dir, s’hauran d’abonar abans de caducar la llista en cas de no ser adquirits per cap amic o familiar.
  • Els articles que s’hagin de demanar específicament per a vosaltres s’efectuarà la comanda al proveïdor un cop algú hagi fet la paga i senyal d’aquest.

 

Per qualsevol dubte o aclariment poseu-vos en contacte al telèfon 873 499 211 o enviant un correu electrònic a hola@sonlapera.com